/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Cum se simt două dintre cele patru victime rămase în viață în urma accidentului de la Leușeni

missing
20 iulie 2018, ora 16:56

„Pacientul în vârstă de 20 de ani este internat în secția reanimare și este conectat la respirația artificială. Acesta a suferit traumatism cranio-cerebral grav și contuzii cerebrale. Pacientul a suferit și o fractură a oaselor bazinului. În prezent pacientul se află în stare gravă”, a declarat pentru TV8 purtătorul de cuvânt al Institutului de Medicină Urgentă, Cristina Gorea.

„Tânăra în vârstă de 23 de ani este internată în secția reanimare și este conectată la respirația artificială. Aceasta este într-o stare foarte gravă, a suferit doua traumatisme grave, traumatism cranio-cerebral, contuzie cerebrala și fractură a oaselor bazinului și fractura de femur stâng. Tânăra urmează să suporte o intervenție chirurgicală la femurul stâng”, a mai menționat Gorea.

Amintim că accidentul în care au fost implicați tinerii s-a produs miercuri, 18 iulie, pe șoseaua Chișinău-Leușeni și s-a soldat cu patru morți și patru răniți. Persoanele au fost plasate inițial în spitalele raionale din Hîncești și Nisporeni.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram