/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, ajutor UE și pericol atomic. Zelenski: „Teroarea trebuie învinsă complet și peste tot”

/FOTO. VIDEO/ Asfalt de un deget pe un drum din Varvareuca, proaspăt reparat. Ce spune primărița satului

missing
21 iulie 2018, ora 12:17

Acesta arată acum asfaltul proaspăt turnat se dezlipește de pe drum cu ușurință, iar sub el se vede glodul și drumul vechi de țărână. Acesta a scos o porțiune de circa un metru, și sub ea vedem că toată porțiunea este de grosimea unui deget, adică undeva 2 cm.

Contactată de TV8, primărița satului, Nina Ivanes, afirmă că pe porțiunea de drum din imagini anterior nu a fost asfalt deloc, iar cele 2 centimeri care au fost puse reprezintă o primă etapă din procesul de reparație, iar ulterior grosimea asfaltului va fi de peste 4 centimetri ca și în altă parte. Oficialul a precizat că porțiunea dată are o lungime de vreo 50 de metri și o lățime de șase metri, iar pentru reparația ei, compania responsabilă a cerut Chișinăului o mașină de asfalt în plus. Ea susține că drumul dat „o sută de procente” va fi reparat așa cum trebuie.

Foto: FB/ Igor Ţibrigan

Foto: FB/ Igor Ţibrigan

Foto: FB/ Igor Ţibrigan

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram