/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Îngheţată de 1.500 de dolari. Unde poate fi servit deliciul

21 iulie 2018, ora 16:21

Îngheţata de vanile este făcută în casă şi învelită în ciocolată albă pictată manual cu unt de cacao. Pentru un gust deosebit, chef-ul patissier adaugă un sos de şampanie şi fluturi delicaţi din fondant.

Rosario Wakabayashi – chef patissier Baccarat Hotel: „Folosim ingrediente premium precum: păstăi de vanilie de Madagascar. Acestea sunt foarte scumpe. De asemenea, folosim trufe negre din Italia, folosim foiţe de aur şi de argint. Şi mai este vorba şi de tot efortul şi creativitatea pe care o punem în crearea acestui desert”.

Opulentul desert are parte şi de o prezentare pe măsură: este adus la masă într-un coşuleţ din porţelan, acoperit cu un bol din cristal de Baccarat în formă de ursuleţ pe care poţi să le iei acasă, amintire.

Îngheţata poate fi savurată într-un hotel exclusivist din New York. Şi, în ciuda preţului piperat, 1.500 de dolari porţia, cofetarii spun că au primit deja numeroase precomenzi pentru “Bear Extraordinaire”, aşa cum a fost botezat desertul.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram