/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Mișcarea de Rezistență „ACUM” a protestat la Criuleni

22 iulie 2018, ora 12:49

UPDATE. 13:25. Protestul s-a încheiat. Maia Sandu a anunțat despre crearea celulei de rezistență la Cruleni. Sandu a fost îmbrățișată de participanții la protest. De asemenea, lidera PAS i-a invitat pe toți la protestul din 26 august.

UPDATE. 12:49. Participanții la protest se îndreaptă spre Piața Orașului unde vor discuta cu cetățenii. Aceștia scandează:„ Jos dictatura!”, „Criuleni schimbare, Burlacu la închisoare!”, „Să vă fie frică, țara se ridică”

UPDATE. 12:30. Igor Munteanu ține un discurs.

UPDATE. 12:28. Liderul PLDM, Viorel Cibotaru, a chemat la unitate și a menționat că trebuie să luptăm pentru drepturile noastre. „Principalul acum este să nu ne temem de această guvernare”, a declarat Cibotaru.

Maia Sandu a declarat că au venit la Criuleni pentru a anunța că ei nu se conformează regulilor criminale, dar vor construi, împreună cu oamenii cinstiți un stat de drept.

În același timp, lidera PAS a anunțat că astăzi la Criuleni se crează celula de rezistență Națională.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram