Andrei Năstase a venit cu o replică ce ține de protestul organizat astăzi în fața primăriei Chișinău de către simpatizanții lui Șor. Președintele PPDA afirmă că partidul pe care-l conduce nu a avut niciun demers în vederea închiderii magazinelor sociale. Totodată el a anunțat că oamenii care ies la protestele organizate de Șor sunt manipulați.

„Întrebarea este de ce au trebuit să vină ortacii lui Șor să ne obstrucționeze în demersurile noastre contra lui Plahotniuc și în beneficiul orășenilor. Au venit acolo să vorbească în continuare de faptul că noi am vrea să închidem magazinele lor sociale. De ce au hotărât ei să inventeze acest subiect?”, se întreabă președintele PPDA, Andrei Năstase.

Amintim că astăzi, în fața primăriei Chișinău, simpatizanții lui Șor s-au adunat cu pancarte pe care era scris „Luați mâna de pe magazinele sociale” și „Nu ne luați pâinea de doi lei”. În același timp, unii au avut pancarte cu un tablou al rușinii pe care erau puse fotografiile lui Iurie Țap, Maria Ciobanu, Maia Sandu și Andrei Năstase.