Un bărbat din satul Cioburci a plecat acum șapte zile de acasă și de atunci nu se știe nimic despre el. Poliția și rudele acestuia cer ajutor pentru a-l găsi.

Bărbatul se numește Vladimir Ion Vasiliev, născut în 1956, a plecat de acasă pe 16 iulie curent într-o direcție necunoscută și nu s-a mai întors.

Semnalmente: aspectul de 60-65 ani, fizicul slab, înălțimea 150-160 cm. Fața este ovală, ochii sunt maro, nasul este drept, buzele sunt subțiri. Părul gri, tuns scurt.

Semne speciale: pe umărul drept – un tatuaj cu o rachetă în cerc, pe degetele mâinii drepte – un tatuaj „Sasha”. Sub ochiul stâng este o cicatrice lungă de 4 cm. De asemenea, el are o cicatrice după îndepărtarea apendicitei.

Era îmbrăcat într-o cămașă albastră închisă; pantaloni negru sport cu dungi albe pe laterale. Era încălțat în papuci negri.

Persoanele care cunosc informații despre bărbatul din imagine sau despre locul aflării acestuia sunt rugați să sune la unul din numerele de telefoane indicate mai jos: 0 (777) 5-03-20, 0 (557) 2-43-62, (533) 8-15-29.

Foto: novostipmr.com

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!