/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/FOTO/ A plecat de acasă și nu s-a mai întors. Un bărbat din satul Cioburciu, căutat de rude și poliție

23 iulie 2018, ora 18:09

Bărbatul se numește Vladimir Ion Vasiliev, născut în 1956, a plecat de acasă pe 16 iulie curent într-o direcție necunoscută și nu s-a mai întors.

Semnalmente: aspectul de 60-65 ani, fizicul slab, înălțimea 150-160 cm. Fața este ovală, ochii sunt maro, nasul este drept, buzele sunt subțiri. Părul gri, tuns scurt.

Semne speciale: pe umărul drept – un tatuaj cu o rachetă în cerc, pe degetele mâinii drepte – un tatuaj “Sasha”. Sub ochiul stâng este o cicatrice lungă de 4 cm. De asemenea, el are o cicatrice după îndepărtarea apendicitei.

Era îmbrăcat într-o cămașă albastră închisă; pantaloni negru sport cu dungi albe pe laterale. Era încălțat în papuci negri.

Persoanele care cunosc informații despre bărbatul din imagine sau despre locul aflării acestuia sunt rugați să sune la unul din numerele de telefoane indicate mai jos: 0 (777) 5-03-20, 0 (557) 2-43-62, (533) 8-15-29.

Foto: novostipmr.com

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram