/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Grigoriță vs Dodon. Prima instanță a respins cererea de chemare în judecată a fotojurnalistului împotriva Preşedintelui

missing
24 iulie 2018, ora 18:31

Avocatul Vitalie Zamă a declarat că va ataca decizia la Curtea de Apel Chișinău după ce va primi hotărârea motivată pentru a afla cauzele respingerii cererii de chemare în judecată.

Constantin Grigoriță a declarat pentru API că va continua demersurile în instanță până va obține o decizie favorabilă. „Voi merge până la capăt până la o decizie favorabilă consumatorilor de informație. Accesul la informația de interes public nu trebuie să fie îngrădit. Sper să câştig acest proces pentru ca, ulterior, nicio persoană publică să nu îndrăznească să încalce acest drept al cetățenilor”.

Reamintim că la o conferință de presă, în cadrul căreia Preşedintele R. Moldova şi-a prezentat raportul după 100 de zile de la învestirea în funcţie, Constantin Grigoriță l-a întrebat pe Igor Dodon cum poate să se închine agresorului, referindu-se la o întâlnire recentă cu liderul separatist de la Tiraspol. După acea conferință, Grigoriță nu a mai fost acceptat la evenimentele publice organizate de Președinție.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram