/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Clienţii Asos, Google Play şi Nike vor putea plăti cu bitcoin. Când va fi disponibil serviciul

25 iulie 2018, ora 18:15

Deşi unele dintre lucrurile de mai sus sunt deja posibile în anumite medii şi anumite ţări, precum Malta, din perspectivă comercială, adoptarea criptomonedelor nu este încă fezabilă.

Potrivit Bloomberg, platforma de exchange criptomonede Coinbase a încheiat un parteneriat cu firma londoneză WeGift.

WeGift oferă un serviciu care le permite oamenilor să cumpere peste 120 de tipuri de carduri cadou cu criptomonede.

Printre companiile pentru care clienţii pot cumpăra carduri cadou utilizând criptomonede se numără Uber, Google Play, Nike, ASOS, Ticketmaster şi Tesco.

Cardurile cadou achiziţonate pe bază de criptomonede le permit investitorilor şi traderilor să îşi utilizeze monedele digitale pentru valoarea lor intrinsescă.

Aşa că, în timp ce nu poţi cumpăra mere direct cu Bitcoin, poţi cumpăra un card cadou pe care îl foloseşti pentru a cumpăra mere. Este o idee simplă, însă oferă începutul adopţiei criptomonedelor şi generează o idee cu privire la utilitatea comercială a monedelor digitale.

„Programul va fi disponibil iniţial doar pentru clienţii din Marea Britanie, Spania, Franţa, Italia, landa şi Australia, deşi Coinbase plănuieşte să îl exitindă şi în alte ţări”, transmite Coinbase, potrivit Bloomberg.

„Fie că vorbim despre convertirea bitcoinului în credit pentru Uber sau a ethereumului în carduri cadou ASOS, clienţii vor avea mai multă felxibilitate şi control asupra modului în care îşi folosesc criptomonedele. Cu lansarea acestor carduri cadou, clienţii au noi opţiuni pentru a-şi cheltui criptomonedele, realizând că acestea se pot transforma în lucruri cu valoare tangibilă”, transmite un purtător de cuvânt al Coinbase.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram