/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/FOTO/ În proces de renovare. Primele imagini din interiorul Președinției

missing
25 iulie 2018, ora 17:41

„Am constatat că lucrările de reconstrucție capitală a clădirii, care este un simbol de stat, decurg conform graficului de lucru prezentat de executor – compania ”SONBAY GRUP”, administrată de Agenția TIKA, și se află la etapa de finalizare”, a scris Igor Dodon, șeful statului.

În mesajul său, șeful statului afirmă că a solicitat partenerilor turci să identifice surse suplimentare pentru dotarea Președinției cu mobilier și lucrări de amenajare a teritoriului, cerere care, potrivit lui a fost acceptată.

Potrivit președintelui, pe data de 27 august, de Ziua Independenței Republicii Moldova, reparația clădirii Președinției va fi finalizată, rămânând ca pe parcurs să fie instalată mobila și definitivate ultimele detalii. Inaugurarea instituției va avea loc în cadrul vizitei oficiale a Președintelui Republicii Turcia, Recep Tayyip Erdoğan în Moldova, preconizată pentru perioada imediat următoare.

Foto: FB/Igor Dodon

Foto: FB/Igor Dodon

Foto: FB/Igor Dodon

Foto: FB/Igor Dodon

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram