/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/VIDEO/ „Armașu de ce acoperi pungașu?” Protestul Mișcării de Rezistență „ACUM” în fața Ministerului Finanțelor

missing
25 iulie 2018, ora 12:53

„În această clădire își are biroul un alt lobbist al regimului Plahotniuc, vorbesc despre ministrul Armașu care e ocupat mai mult cu promovarea imaginii acestui regim antidemocratic decât cu administrarea corectă a resurselor publice”, a declarat Maia Sandu.

Lidera PAS a spus că Armașu găsește bani pentru proiectele regimului ca Arena Chișinău, reparația drumurilor pe care le spală prima ploaie, mașini scumpe etc. Sandu a anunțat că au venit la minister să ceară o atitudine responsabilă, iar banii să fie alocați pentru necesitățile reale ale cetățenilor, de exemplu al profesorilor, angajați din domeniul Sănătății, Educației.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram