/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Câți bani a cheltuit Guvernul pentru vizita președintelui Macedoniei în RM

26 iulie 2018, ora 10:32

Președintele Macedoniei a întreprins recent, la invitația președintelui Igor Dodon, o vizită oficială în RM în perioada 16-18 iulie. Întâlnirea celor doi oficiali s-a desfăşurat la Reşedinţa de Stat.

Spre comparație, pentru vizita președintelui Republicii Belarus, Aleksandr Lukașenko, la Chișinău, Guvernul a cheltuit peste 130 de mii de lei. Aceasta a avut loc în aprilie curent.

Amintim că pe 24 ianuarie, curent, cabinetul de miniștri a aprobat majorarea cheltuielilor pentru deservirea delegațiilor străine. Potrivit modificărilor aprobate, cheltuielile de transport internațional pentru oficialii sau delegațiile străine invitate de Președintele R. Moldova, Președintele Parlamentului și Prim-ministru, sunt achitate din bugetul de stat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram