Un bărbat din Chișinău a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Poliția Capitalei solicită ajutorul pentru a stabili locul aflării bărbatului în vârstă de 45 ani. Aceste pe 18 iunie 2018 a plecat de la domiciliul din sectorul Râşcani al capitalei, şi până în prezent locul aflării nu este cunoscut.

Angajații Inspectoratului de Poliţie Râşcani au fost alertați de către rudele acestuia. Astfel sunt demarate acţiuni poliţieneşti în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor și locul aflării.

Semnalmente: Vîrsta 45 ani, înalţimea 1,60 cm, ochi caprui, părul de culoare şaten, posibil era imbracat pantaloni sport de culoare neagră, maiou albastru , chipiu albastu. Se afla la evidenţa medicului psihiatru, anterior a mai plecat de la domiciliu.

În caz că dispuneţi de informaţii ce ar favoriza stabilirea locului aflării persoanei dispărute rugăm să ne contactaţi la tel. 022 44 61 00 sau 079 014 578

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!