/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Proteste de amploare în Rusia. Mii de persoane au ieşit în stradă pentru a-şi exprima nemulţumirea faţă de majorarea vârstei de pensionare

29 iulie 2018, ora 20:20

Potrivit unui sondaj recent, peste 90% din populaţia din Rusia se opune proiectului de lege, iar aproximativ 3 milioane de ruşi au semnat o petiţie împotriva acesteia.

Până la ora actuală, autorităţile au reţinut doi organizatori ai protestelor, Vladimir Milov, un fost deputat şi un susţinător al opoziţiei.

Preşedintele rus Vladimir Putin, care a promis în timpul campaniei prezidenţiale că nu va majora vârsta de pensionare, a declarat că, deşi nu susţine propunerea, Guvernul trebuie să ia o decizie rapid.

Schimbările privind vârsta de pensionare s-ar produce gradat, începând cu anul 2019, a informat premierul Dmitri Medvedev, atunci când a prezentat propunere.

Oficialii susţin că această măsură va ajuta la creşterea pensiilor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram