/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

„Calea Ferată a Moldovei” nu se va mai subordona MEI. Ce indicații a dat premierul Filip

missing
31 iulie 2018, ora 16:06

„Ministerul trebuie să se ocupe de politici, iar APP – de administrare. Nu mai vreau să pierdem timpul în discuții ineficiente și explicații care nu duc la rezultate”, a precizat Filip potrivit unui comunicat de presă al Guvernului.

În cadrul ședinței premierul s-a arătat nemulțumiți și de faptul că angajații de la CFM nu și-au primit salariile de trei luni, datoriile ajungând până la 100 milioane lei. „Cu asemenea organizare, voi n-o să ajungeți nicăieri. Cum aveți de gând să ieșiți din criză când aveți 40 întreprinderi-căpușă care prestează servicii? Aveți mașini care stau în garaj fără roți, dar pentru care indicați consum de motorină”, le-a reproșat Pavel Filip celor prezenți.

Acesta a mai spus că managementul întreprinderii este defectuos și ineficient, punctând trei priorități pentru perioada următoare și anume:

1. stingerea datoriilor la salarii;
2. optimizarea cheltuielilor;
3. reorganizarea strategică a întreprinderii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram