/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Igor Dodon va pleca din nou la Moscova. Cu cine se va întâlni șeful statului

missing
31 iulie 2018, ora 16:58

„În a doua jumătate a lunii octombrie voi avea o vizită oficială la Moscova, cred că până la acel moment, Dmitri Nikolaevich (Kozak) va putea veni în prealabil la Chișinău sau Tiraspol pentru a discuta despre situație pe loc”, a spus Dodon.

Declarația a fost făcută în timp ce șeful statului răspundea la întrebarea privind existența unui acord neformal care ar prevede crearea unui mecanism bilateral cu scopul de a rezolva actualele probleme ce țin de relațiile dintre Federația Rusă și Republica Moldova.

Amintim că ultima vizită a Președintelui Republicii Moldova, Igor Dodon, în Rusia a avut loc acum o zi în regiunea Rostov unde a participat la inaugurarea solemnă a monumentului în cinstea a două mari personalităţi istorice – imperatorul rus Petru I şi domnitorul moldovean Dimitrie Cantemir.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram