/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Detalii noi privind reținerea lui Ghenadii Kuzmiciov. Ce spune așa-zisa administrație de la Tiraspol

missing
31 iulie 2018, ora 11:24

Pe numele fostului șef de la Interne și de la vamă este deschisă o cauză penală privind contrabanda în componența unui grup organizat. Acesta ar fi permis trecerea a zeci de camioane cu țigări, carne și băuturi alcoolice de elită prin postul vamal Pervomaisk în schimbul mitei de zeci de mii de dolari. Infracțiunea ar fi fost săvârșită pe când
Kuzmiciov ocupa funcția de președinte al Comitetului vamal.

Amintim că, informații privind reținerea lui Kuzmiciov a apărut în seara zilei de vineri. La Inspectoratul General de Poliție este înregistrat o plângere privind răpirea lui Kuzmiciov și a mașinii acestuia. În același timp, rudele acestuia afirmă că mașina fostul șef de la Interne de la Tiraspol a fost oprită de un echipaj al INP și predat unor oameni veniți din regiune transnistreană. Poliția nu a comentat acuzațiile.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram