/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Calitatea drumului din Vărvăreuca, verificată de laboratorul Administrației de Stat a Drumurilor. Ce au constat experții

01 august 2018, ora 11:33

„A fost verificată granulozitatea amestecului de minerale, conținutul de bitum, densitatea medie, saturația cu apă, umflarea, rezistența la compresiune, rezistența la forfecare și grosimea straturilor de asfalt. Rezultatele probelor sunt în conformitate cu parametrii stabiliți”, se spune în comunicat.

Anterior, ministrul Chiril Gaburici a efectuat două vizite la fața locului, pentru a verifica calitatea lucrărilor pe acest tronson, după ce a fost sesizat de un internaut în privința calității drumului. Ministrul Economiei și Infrastructurii a anunțat că toate tronsoanele de drum vor fi date în exploatare abia după ce vor fi expertizate pozitiv de laboratorul ASD.

În total, în localitatea Vărvăreuca au fost reparați 850 m de drum, costul lucrărilor fiind de circa două milioane de lei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram