Compania de IT Endava a deschis vineri, 27 iulie, prima zi de tranzacționare a acțiunilor sale la Bursa de la New York (NYSE), sub simbolul DAVA, după realizarea cu succes a unei Oferte Publice Inițiale (IPO).

Endava este o companie de servicii IT privată, cu o experienţă de 18 ani în domeniu. Compania îşi ajută clienţii să atingă un nivel mai ridicat de interactivitate, flexibilitate şi eficienţă prin utilizarea de abordări inovatoare (Ideation to Production și Distributed Enterprise Agile) în dezvoltarea de produse, platforme și soluții de business.
„Listarea la bursă reprezintă un pas firesc în evoluția companiei și doresc, în primul rând, să le mulțumesc colegilor, clienților și partenerilor pentru contribuția lor la succesul Endava. Ziua de 27 iulie 2018 marchează o nouă etapă pentru compania noastră și vom continua să dezvoltăm un ecosistem și o cultură bazate pe succes, prin sprijinirea clienților și angajaților Endava în drumul lor spre a deveni liderii de mâine”, a declarat John Cotterell, CEO Endava, în cadrul festivității de deschidere a ședinței oficiale de tranzacționare la Bursa din New York.

Endava are peste 4.700 de angajați în centrele sale de livrare la nivel global. În oficiul din Chișinău sunt localizați 700 de angajați ai companiei. Compania este prezentă și în țări precum Romania, Bulgaria, Columbia, Argentina, Uruguay, Venezuela, Macedonia și Serbia, având birouri de vânzări în Germania, Danemarca, Olanda, Marea Britanie și Statele Unite ale Americii.