/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone, reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski

/VIDEO/ „Punctele comerciale nu-și au loc în 2018”. Ruslan Codreanu a declanșat lupta cu gheretele

missing
03 august 2018, ora 15:12

„Vom merge în continuare pe reducerea numărului de unități de comerț: gherete, tonete, butoiașe. Punctele comerciale deja nu-și au loc în 2018, acestea crează haos în urbanistică”, a susținut Ruslan Codreanu.

Totodată Codreanu a declarat că unii angajați ai Primăriei continuă mai departe să semneze scheme de prelungire, amplasare și reamplasare ale punctelor comerciale, chiar dacă Primăria spune că numărul acestora trebuie să scadă.

„Dacă până acum noi vorbeam ca prioritar să fie evacuate gheretele care nu funcționează, voi cere să se meargă pe evacuare tuturor gheretelor inclusiv celor care încă activează dar se află pe perimetrul străzilor care sunt interzise de regulamentul aprobat de consiliul municipal”, a declarat primarul interimar.

Menționăm că pentru amplasarea unui punct comercial agentul economic are nevoie să obțină trei acte: schema de amplasare, certificatul eliberat de Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor și o aprobare de pe platforma e-guvernare. După ce a primit aprobarea, agentul economic singur amplasează ghereta conform schemei de amplasare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram