/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 755: Sancțiuni UE și tancuri binecuvântate de preoți. Colaborator al Ambasadei Ruse, interzis în Moldova

O nouă intoxicație cu ciuperci. O familie întreagă din Ciorești a ajuns la reanimare

06 august 2018, ora 13:34

În acea zi, ciupercile le-au fost aduse de mama capului familiei. Le-au preparat așa cum au știut și le-au mâcat. Peste ceva timp, s-au simțit cu toții rău: și părinții, și cei doi copii ai lor, cu vârsta de 15 și, respectiv, 7 ani.

Pe la ora 21.30, s-au adresat după asistenţă medicală la centrul de Sănătate din sat. De acolo, au fost trans-portaţi imediat şi spitalizaţi la Spitalul raional din Nisporeni.

Starea bolnavilor era gravă, susțin medicii. Copiii au fost transportaţi la Centrul mamei şi copilului din Chisinau, iar părinții lor au ajuns în secția de reanimare a spitalului.

În prezent, potrivit directoarei spitalului, Lidia Crăciun, se află în afara oricărui pericol.

Pentru evitarea unor situații de acest gen, Centrul Sănătate Publică Nisporeni atenţionează cetăţenii despre pericolul intoxicatiilor cu ciuperci, care, anul acesta, este foarte pronunțat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram