/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Cum explică Șor faptul că zeci de oameni au ieșit din sediul primăriei Orhei cu sacoșe cu insigna partidului Șor

missing
06 august 2018, ora 17:35

În legătură cu aceste insinuări, anunțăm că în clădirea Primăriei, unde legal este amplasat biroul partidului Șor, a avut loc o conferință de partid. Acestea se desfășoară în fiecare weekend în clădirea primăriei. Programul de lucru al Partidului Șor nu depinde de calendarul altor formațiuni politice ale Republicii Moldova. La conferință, membrii de partid primesc un pachet cu produse de agitație ale Partidului Șor”, se spune într-un mesaj postat pe pagina partidului.

Precizăm că imaginile video au fost surprinse de niște trecători, iar potrivit jurnal.md, totul s-ar fi întâmplat după protestul de duminică, care a avut-o în frunte pe Marian Tauber, organizat împotriva mișcării de rezistență ACUM.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram