Într-un apartament din sectorul Râşcani a fost organizată o speluncă de consum de droguri, informează poliția Capitalei.

Trei persoane suspecte, cu vârstele cuprinse între 28 şi 32 de ani, anterior judecate pentru infracţiuni similare, au fost documentate pe parcursul a circa doua luni, ulterior poliţiştii au efectuat percheziţii autorizate în apartamentul din sectorul Râşcani.

În urma cercetărilor demarate la faţa locului poliţiştii au depistat aparate confecţionate artizanal pentru consum de narcotice, masa vegetala de culoare verde asemanatoare marijuanei, masa vegetala de culoare gălbuie si roşietica şi 27 de pastile, toate în valoare de circa 15 000 lei. Acestea au fost ridicate, sigilate și transportate la Centrul tehnico-criminalistic și expertize judiciare al IGP.

În dependență de rezultatele expertizelor chimice, suspecţii riscă să fie cercetaţi penal pentru Circulaţia ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogii acestora, și private de libertate pe un termen de până la 4 ani.