/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ UPDATE. Incendiu de amploare în Bologna: Cel puţin două persoane au murit, iar alte 67 au fost rănite

06 august 2018, ora 18:04

UPDATE. Cel puţin două persoane au murit, iar alte 67 au fost rănite în urma incidentului, anunţă autorităţile italiene, citate de cotidianul Corriere della Sera şi de TGcom24.Mediaset.it

Un TIR care transporta acid a lovit mai multe maşini pe şoseaua de centură a oraşului Bologna, în zona Borgo Panigale / Casalecchio. În urma coliziunii, a izbucnit un incendiu de amploare.

Numeroase echipaje de pompieri şi ambulanţe au intervenit la accident.

Mai multe persoane au fost rănite în urma accidentului rutier urmat de un incendiu de amploare produs luni la periferia oraşului italian Bologna, informează site-ul cotidianului Corriere della Sera.

Centura oraşului Bologna, care face parte din Autostrada A14, a fost închisă în urma accidentului rutier, în zonele Borgo Panigale, Emilia şi Caduti di Amola.

Din cauza accidentului, s-au format coloane de maşini pe câţiva kilometri la periferia oraşului Bologna.

Luni dimineaţă, un alt accident s-a produs la periferia oraşului Padova, informează publicaţia Corriere del Veneto. O autoutilitară a intrat în coliziune cu un TIR, pe Autostrada A4, între Grisignano şi Padova, în zona Villafranca Padovana. Cele două vehicule au luat foc în urma accidentului, soldat cu doi morţi.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram