/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

„Eu de unul singur nu pot să lupt”. Pediatrul M. Stratulat anunță despre sistarea activității grupului Ask a doctor

missing
07 august 2018, ora 09:59

Acesta a publicat un mesaj în care anunță sistarea activității grupului în legătură cu ultimele evenimente, subliniind că el de unul singur nu mai poate lupta.

Amintim că, potrivit concluziilor comisiei ministeriale în spitalele sus-menționate nu au fost identificate cazuri nejustificate de internare a copiilor, iar cazurile de pneumonie sunt în scădere. În același timp, comisia a menționat devierea de la prevederile Codului de etică și deontologie medicală a medicului Mihai Stratulat.

Precizăm că la mijlocul lunii iulie, pediatrul Mihai Stratulat a facut mai multe dezvaluiri despre cum unele spitale pentru copii încearcă să-și mărească bugetele din contul unor diagnoze false, cum ar fi pneumonia.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram