Patru persoane care au fost rănite în accidentul de la Kaluga, dar și corpurile moldovenilor decedați sunt pe drum spre Moldova.

Potrivit IGSU, marți, 7 august, un autovehicolul specializat pentru transportarea corpurilor neînsuflețite ale victimelor accidentului tragic din regiunea Kaluga, s-a pornit din Federația Rusă în drum spre Republica Moldova. Ofițerii IGSU însoțesc pe parcursul itenerarului autovehicolul cu cele șase cadavre ale cetățenilor țării noastre.

Potrivit informației IGSU, coloana cu cele șase cadavre ale cetățenilor Republicii Moldova va ajunje în Republica Moldova către dimineața zilei de 08 august. Trupurile neînsuflețite vor fi aduse la sediul unei companii de servicii funerare de pe strada Doina nr.193, acolo vor fi așteptate de rude și apropiați.

Totodată, IGSU informează că pe parcursul zilei de azi cele patru persoane traumatizate, care se aflau la spitalul Sukhinichi, au fost externațe și sunt transportate prin intermediul căii ferate cu ruta Moscova – Chișinău, fiind supravegheați de angajații SMURD. Trenul cu persoanele traumatizate urmează să ajungă la Chișinău conform orarului în seara zilei de 08 august la ora 19:17. De pe pironul Gării Feroviare oamenii vor fi întâlniți de apropiați.