/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Au cerut bani de la o familie pentru a nu publica un video defăimător. Trei bărbați, reținuți pentru șantaj

07 august 2018, ora 14:39

În luna iulie, poliția a documentat acțiunile unor persoane nestabilite, care amenințând o familie cu răspândirea unor înregistrări video cu caracter defăimător, solicitau mijloace financiare în sumă de 1 000 euro.

Drept urmare, a fost pornită o cauza penală pentru șantaj. Astfel, forțele de ordine au efectuat măsuri speciale de investigaţie şi acţiuni de urmărire penală, pentru acumularea probelor care ar demonstra vinovăția persoanelor implicate în această infracţiune.

Ca rezultat a acțiunilor întreprinse de polițiști, în flagrant, au fost reţinut unul din autorii infracțiunii împreună cu un complici, în momentul primirii de la victimă o parte din suma de bani extorcată (10 000 lei).

La moment, un suspect este arestat pentru 30 de zile, ceilalți sunt cercetați în stare de libertate. Dacă li se vor demonstra vinovăția, aceștia riscă pedeapsă cu închisoare de la 5 la 7 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram