/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Curtea de Apel a menținut arestul pentru unul din medicii de la Institutul Mamei și Copilului, reținut în dosarul Tomograf 2

09 august 2018, ora 18:00

Ea a precizat că luni, pe 13 august, la ora 13.00, Curtea urmează să se pronunţe şi asupra măsurii preventive aplicate în privinţa şefului de secţie de la Institutul Mamei şi Copilului, plasat în arest la domiciliu pentru 30 de zile în urma deciziei instanţei de fond. Procurorii au contestat decizia primei instanţe, solicitând arestarea preventivă a şefului secţiei cu deţinerea sa în izolatorul CNA.

Amintim că, în dosarul Tomograf 2 sunt vizați alți doi medici, care sunt cercetați în libertate.

Potrivit CNA, în birourile de serviciu ale medicilor din Secția de radiologie și imagistică, dar și în safeul metalic depus la o bancă din Chișinău pe numele șefului secției, au fost găsite în total 1,5 milioane de lei. În caseta bancară au fost găsiţi peste 700 de mii de lei, circa 24 de mii de euro, 1000 de dolari, dar şi articole din aur. Potrivit CNA, grupul de medici estorca bani de la pacienții care erau supuși investigațiilor fără programare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram