/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Vineri la Chișinău se deschide primul iarmaroc școlar

09 august 2018, ora 16:20

Responsabili de la Pretura sectorului Râșcani au informat că în acest an nu vor organiza un târg școlar, întrucât nu au parvenit cereri în acest sens de la agenți economici. Nici în sectorul Botanica nu este planificată deschiderea unui iarmaroc școlar. La Ciocana și Buicani, cel mai probabil, vor fi, dar mai aproape de școală.

Totodată, în perioada 15 august-2 septembrie, la Moldexpo, se va desfășura ediția a VI-a a târgului de articole pentru școală „School Fair”. La târg vor participa peste 100 de agenți economici carte se vor întrece în branduri de papetărie, birotică, uniforme școlare, articole vestimentare și încălțăminte. Târgul va fi deschis zilnic între orele 10.00 și 18.00.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram