Tânărul de 22 de ani bănuit că ar fi omorât o femei de 42 de ani și pe fiica ei de 15 ani, a fost plasat în arest preventiv pentru 30 de zile. Informația a fost confirmată pentru TV8 de Mariana Bețivu, ofițerul de presă al Inspectoratului General de Poliție.

Amintim că, cadavrele a două femei parțial carbonizate și aflate în stare de putrefacție au fost găsite în fâșia forestieră de la marginea traseului Soroca- Florești. De moartea acestuia este bănuit un tânăr de 22 de ani care și-a recunoscut vina.

El a povestit oamenilor legii că a luat femeile la el în mașină să le ducă la Soroca. Pe drum, între el și pasagere s-a iscat un conflict. Victimele au sărit din automobil și au luat-o fugă. Suspectul le-a urmărit și ajungându-le, le-a aplicat mai multe lovituri, în rezultatul cărora femeile și-a pierdut cunoștința. Potrivit poliției, bănuitul ar fi întreținut relați sexuale cu minora de 15 ani. De asemenea, poliția informează că femeile erau în viață când bănuitul le-a dat foc.

De asemenea, tânărul a recunoscut o crimă pe care ar fi comisă în 2012. Potrivit oamenilor legii, bănuitul riscă închisoare pe viață.