București: A doua zi de proteste în Piaţa Victoriei

11 august 2018, ora 20:26

Liderul liberal a trecut prin mulţimea strânsă în piaţă, oprindu-se lângă gardul de protecţie montat de jandarmi.

Printre protestatari se află şi numeroşi părinţi veniţi cu copii mici, unii chiar în cărucioare. În piaţă a apărut şi un grup de maramureşeni îmbrăcaţi în costume populare şi “înarmaţi” cu tobe.

Oamenii din piaţă sunt dotaţi cu steaguri tricolore, precum şi ale SUA, Marii Britanii, Scoţiei, Canadei, Belgiei şi Spaniei. Unii dintre ei suflă în vuvuzele, însă scandările sunt mai puţin numeroase decât la protestul de vineri, iar atmosfera este calmă.

În zona Pieţei Victoriei sunt desfăşurate efective de jandarmi, dar sunt prezenţi şi poliţişti şi echipaje SMURD.

Traficul a fost restricţionat pe mai multe artere rutiere adiacente Pieţei Victoriei, printre care străzile Buzeşti şi Paris, a anunţat Brigada Rutieră. Anterior au fost aplicate mai multe devieri: pe Bulevardul Iancu de Hunedoara prin pasaj, de la Statuia Aviatorilor către Piaţa Victoriei şi de intersecţia străzii Ion Mincu cu Şoseaua Kiseleff către Piaţa Victoriei.

ORA 19.00 Trasee deviate pentru mijloacele de transport RATB care circulă prin Piaţa Victoriei

ORA 18.49 Aproximativ 1.000 de persoane protestează în Piaţa Victoriei; circulaţia pe bulevarde din zonă este restricţionată

Aproximativ 1.000 de persoane se află sâmbătă seara, în jurul orei 18,30, la protestul antiguvernamental din Piaţa Victoriei, în zonă fiind restricţionată circulaţia rutieră pe bulevardele Kiseleff, Iancu de Hunedoara şi Calea Victoriei.

Protestatarii sunt dotaţi cu steaguri tricolore, precum şi ale SUA, Marii Britanii, Scoţiei, Canadei, Belgiei şi Spaniei. Ei suflă în vuvuzele.

În zonă sunt desfăşurate şi efective de jandarmi, ale Poliţiei şi echipaje SMURD.

La ora transmiterii acestei ştiri încă mai este deschis traficul rutier pe bulevardele Lascăr Catargiu şi Aviatorilor, maşinile putând circula pe artera dintre clădirea Guvernului şi perimetrul ocupat de protestatari.

* UPDATE-ul este realizat în baza ştirilor AGERPRES, orele indicate reprezentând momentul difuzării ştirilor pe fluxul agenţiei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram