/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Ministerul Educației așteaptă rapoarte pe cazul taberei în care au fost agresați 13 copii

11 august 2018, ora 13:14

Potrivit informațiilor prezentate în cadrul ședinței Comisiei guvernamentale pentru organizarea și monitorizarea odihnei de vară pentru copii și adolescenți, cazul este investigat de către Inspectoratul de poliție al sectorului Ciocana. La aceeași tabără, reprezentații poliției au avut și alte solicitări anterior. Și atunci activitatea taberei a fost sistată.

Secretarul de stat Angela Cutasevici a comunicat că în perioada următoare urmează să aibă loc ședințe de lucru privind îmbunătățirea actelor normative care reglementează procesul de organizare a odihnei copiilor, deoarece există multe lacune.

Treisprezece minori, cu vârstele cuprinse între 11 ani și 15 ani, au fost agresați fizic la tabăra din Vadul lui Vodă, de doi educatori, și ei minori. În urma investigațiilor s-a constatat că tabăra de odihnă activa în lipsa actelor legale ce se impun, iar cei doi adolescenți, de 16 și, respectiv, 17 ani, ar fi recurs la gest după ce au consumat băuturi alcoolice.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram