/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Atenție! Numărul de vagoane de pe cursa Chișinău-Odesa, în zilele de week-end ale lunii august, vor fi dublate

13 august 2018, ora 13:31

„Pentru a face față numărului mare de călători, care pleacă în această perioadă la Odesa, s-a decis dublarea numărului de vagoane de la 4 la 8. Este important ca la sfârșit de săptămână, în zile de week-end ale lunii august, să asigurăm condiții confortabile și siguranță tuturor călătorilor”, a menționat Chiril Gaburici, ministrul Economiei și Infrastructurii.

Biletele pentru aceste zile sunt deja în vânzare, la aceleași prețuri – de la 142 de lei până la 185 de lei, în funcție de clasa de confort. Pentru copii, costul biletelor variază între 50 și 65 de lei.

Amintim că, trenul Chișinău-Odesa-Chișinău a fost pus în circulație la sfârșitul lunii martie și circulă zilnic în perioada estivală. Pornirea din Chișinău este la ora 06:57 şi ajunge la Odesa la ora 10:50. Controlul vamal pentru pasageri este efectuat în incinta Gării Feroviare din Chișinău, înainte de îmbarcarea în tren, iar procedura nu se mai repetă şi la frontieră. De la Odesa, garnitura pornește la ora 18:45 și ajunge la Chișinău la ora 22:27. Garnitură modernă a trenului are trei clase de confort – clasa 1, clasa 2 și clasa 3. În toate cele trei clase este aer condiționat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram