/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/FOTO/ Olga Verbițchi și-a făcut câte un tatuaj sub fiecare sân. Ce semnificație au

13 august 2018, ora 14:10

Tânăra artistă a venit cu o explicație și a vorbit despre istoria tatuajelor. „Quiz: am două tatuaje. Mi le-am făcut în mai, de ziua mea, la cel mai tare tip din Moldova, Chisinau. Whatever, am vrut doar să știți că nu regret că le am.
1. Trandafir – floarea mea preferata și simbolul vieții mele ( long story ) ?
2. Cuvântul „love” cel mai puternic sentiment omenesc, pe care eu știu că-l posed (mai ales pentru voi toți )”, a scris Olga pe o rețea de socializare.

❤️☀️ seaside ?

A post shared by O L G A V E R B I T C H I ? (@olgaverbitchiofficial) on

In my own galaxy?

A post shared by O L G A V E R B I T C H I ? (@olgaverbitchiofficial) on

Amintim că, născută la Chișinău, Olga Verbițchi este câștigătoarea sezonului șase al concursului X Factor. Anul trecut, cântăreața a lansat chiar de ziua ei „Prietena ta”, primul single din carieră, iar în urmă cu trei luni, tânăra artistă a colaborat cu KIO pentru „Pagini albe”. Recent, Olga a cucerit publicul cu piesa „Coco Bongo” (alături de DJ Sava), ce se află deja în topul celor mai populare clipuri de pe YouTube.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram