Adolescenta Olga Vebițchi, care a cucerit inimile a mii de oameni cu vocea sa, și-a făcut două tatuaje, câte unul sub fiecare sân. Tatuajele au fost observate de fanii interpretei în imaginile pe care le-a distribuit pe o rețea de socializare.

Tânăra artistă a venit cu o explicație și a vorbit despre istoria tatuajelor. „Quiz: am două tatuaje. Mi le-am făcut în mai, de ziua mea, la cel mai tare tip din Moldova, Chisinau. Whatever, am vrut doar să știți că nu regret că le am.
1. Trandafir – floarea mea preferata și simbolul vieții mele ( long story ) ?
2. Cuvântul „love” cel mai puternic sentiment omenesc, pe care eu știu că-l posed (mai ales pentru voi toți )”, a scris Olga pe o rețea de socializare.

❤️☀️ seaside ?

A post shared by O L G A V E R B I T C H I ? (@olgaverbitchiofficial) on

In my own galaxy?

A post shared by O L G A V E R B I T C H I ? (@olgaverbitchiofficial) on

Amintim că, născută la Chișinău, Olga Verbițchi este câștigătoarea sezonului șase al concursului X Factor. Anul trecut, cântăreața a lansat chiar de ziua ei „Prietena ta”, primul single din carieră, iar în urmă cu trei luni, tânăra artistă a colaborat cu KIO pentru „Pagini albe”. Recent, Olga a cucerit publicul cu piesa „Coco Bongo” (alături de DJ Sava), ce se află deja în topul celor mai populare clipuri de pe YouTube.