/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Un avion cu patru pasageri la bord a aterizat forțat pe un câmp din Ștefan Vodă

13 august 2018, ora 10:27

Șeful Serviciului de presă al Inspectoratului General al Poliției, Mariana Bețivu, a declarat pentru agenție că incidentul a avut loc în seara zilei de ieri. Aparatul de zbor a decolat de la o vinărie de la marginea satului Crocmaz, raionul Ştefan Vodă, și urma să ajungă în satul Horeşti, raionul Făleşti. La câteva minute după decolare, panoul de control al aeronavei a indicat o defecţiune tehnică. Din acest motiv, pilotul a fost nevoit să aterizeze forţat.

Nava aeriană de model „SOKATA” era condusă de către un cetățean al municipiului Chișinău, care era și proprietarul aeronavei. La bordul acesteia se mai aflau alți trei chișinăuieni.

Imediat la fața locului s-a deplasat grupul operativ de urmărire penală. Alte circumstanţe ale incidentului urmează a fi stabilite.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram