Începând cu 24 august, cei care vor opta pentru o călătorie cu trenul la Iași, vor scoate din buzunar mai puțini bani pentru bilet, spune Calea Ferată a Moldovei. Astfel, tichetul pentru clasa a treia de confort va costa doar 90 de lei, cu 42 de lei mai puțin decât până acum.

De reduceri se vor putea bucura și pasagerii care vor alege clasa a doua, care vor plăti 100 de lei, în loc de 148. Cei care-și vor dori o călătorie în clasa de confort sporit vor achita doar 130 de lei. Pe cursa Chișinău – Socola (Iași) circulă o garnitură modernizată, dotată cu aer condiționat și wi-fi gratuit.

Totodată, CFM anunță că trenul de pe această cursă va circula de trei ori pe săptămână, în loc de două cum a fost până acum. Astfel, pasagerii vor putea ajunge la Iași și retur, în zilele de vineri, sâmbătă și duminică. Garnitura va porni din Gara Chișinău la ora 06:16 și va ajunge în stația Socola la ora 10:15. Returul se va face la ora 17:42, cu sosire la 21:36.

Menționăm că timpul de călătorie a fost redus cu 20 minute. De asemenea, trenul de pe această cursă va circula, suplimentar, pe data de 27 august.

Acum puteți cumpăra bilete și online, accesând site-ul cfm.md, la rubrica „Bilet online”. Pentru mai multe informații despre curse, prețuri sau orarul circulației trenurilor, contactați Biroul de Informații al CFM, la numărul de telefon: (022) 83 33 33.