/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Năstase cere Procuraturii inițierea unui dosar penal pe numele lui Dodon pentru îmbogățire ilicită

14 august 2018, ora 16:00

„Toată viața sa Dodon a fost un funcționar de stat. Dar uitați-vă în ce castel locuiește, cum aruncă cu bani în stânga și în dreapta. Cum poți să trăiești astfel cu un salariu de funcționar public? Iată de ce solicit ca Procuratura Generală să inițieze neîntârziat dosar penal pe numele președintelui în baza art.330/2 Îmbogățire ilicită. Solicit ca această postare să fie considerată drept o cerere oficială”, a scris Năstase.

În aceeași postare, liderul DA afirmă că întreaga carieră politică a președintelui este construită pe minciună și trădare. „El l-a trădat pe Voronin după ce a primit carnetul de membru al PCRM din mâna acestuia. A declarat că Uniunea vamală nu are nicio perspectivă, iar după un timp a afirmat că Moldova nu poate supraviețui în afara ei. Dodon a colaborat extrem de eficient prin persoana cumătrului său, Viorel Melnic, cu Șor, care i-a finanțat Campania electorală pentru Chișinău în 2011. În Campania prezidențială acest individ ne cerea să semnăm că nu vom colabora cu PD. Dar în cei doi ani de când este președinte, Dodon l-a ajutat mereu pe Plahotniuc să-și rezolve problemele de strategie”, susține Năstase.

Drept exemplu, politicianul aduce inamovibilitatea Procurorului General, numirea în funcție la Moldova – Gaz a lui Vasile Botnari, confirmarea tuturor judecătorilor și a ambasadorilor, schimbarea sistemului de vot, aprobarea construcției Arenei Sportive și legea privind amnistia capitalului.

Potrivit lui Năstase, lista activităților lui Dodon se rezumă la concerte, vânătoare, curse cu ATV-ul, colectare de căpșuni, oferire generoasă a distincțiilor de stat și vacanțe opulente.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram