/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Corpul moldoveanului decedat la Genova va fi repatriat

missing
15 august 2018, ora 15:23

„Guvernul va interveni și de această dată. Pentru noi este important fiecare cetățean, iar durerea familiei și a celor apropiați este durerea noastră, a tuturor”, a spus prim-ministrul.

Șeful Executivului a solicitat structurilor responsabile să se ocupe de procedura de repatriere a persoanei decedate. Consulatul general al Republicii Moldova la Milano va oferi suportul necesar în acest sens.

Concetățeanul nostru se numără printre cele 38 de persoane decedate în urma prăbușirii unui pod rutier, pe autostrada A10, în regiunea orașului italian Genova. Alte câteva zeci de persoane au fost grav rănite sau sunt date dispărute.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram