/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 754: Noi bombardamente și Putin în Piața Roșie. Chișinăul nu recunoaște alegerile din Rusia

Năstase cere investigarea cazurilor de manipulare pe Facebook în numele său și a Platformei DA

15 august 2018, ora 15:20

Năstase a precizat într-un live că în apropierea protestului din 26 august, activitatea pe aceste pagini s-a intensificat. De exemplu, pe pagina ”Andrei Năstase – primar de Chișinău”, unde în numele platformei DA și a lui Andrei Năstase, se anunță într-un comunicat al partidului, sunt plasate mesaje false și denigratoare, inclusiv mesaje care îndeamnă la aplicarea armelor, violenței și instigă la război civil. În acest context, Andrei Năstase cere demararea imediată a unei investigații minuțioase de către organele competente pentru a identifica persoanele vinovate și a le trage la răspundere penală.

De asemenea, Platforma DA a informat că este posesoare a paginii Facebook a Platformei DA, a site-ului platformada.md, unica pagină oficială a Președintelui Platformei DA, Andrei Năstase, de pe Facebook este cea marcată cu bifă albastră, acesta având și o pagină de Twitter și, respectiv, Odnoklassniki.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram