Diaspora a lansat un apel de mobilizare pentru protestul din 26 august. Într-un clip video aceștia cheamă moldovenii să fie uniți și să participe în număr mare la manifestație. Ei afirmă că guvernarea coruptă a dus țara la sărăcie, iar mulți dintre cetățeni au fost forțați de circumstanțe să plece peste hotare pentru a-și putea hrăni și întreține familiile, în timp ce cei rămași au continuat să îndure, să tolereze, să tacă, să supraviețuiască.

Ajunge să fim umiliți, dezbinați și indiferenți! ACUM e timpul să fim activi, uniți și mobilizați pentru a fi noi stăpâni la noi înțară. Oamenii onești, cu demnitate, verticalitate și curaj, nu corupții, mafioții, oligarhii și dictatorii, care ne-au capturat țara și au transformat-o într-o afacere personală. Pe 26 august Diaspora revine acasă! Pe 26 august poporul nostru se reîntregește, își recapătă forța, curajul și mândria de odinioară. Pe 26 august vom fi împreună, sute de mii și vom lupta cot la cot pentru viitorul copiilor noștri, pentru a ne apăra libertățile noastre fundamentale și drepturile civice, călcate în picioare de guvernări nocturne, nelegitime și antipopulare. Nu vă fie frică, nu rezistă ei cât rezistăm noi! Nu cedăm noi până nu cedează ei! Până nu-i vedem la pușcărie pe toți plahotniucii, dodonii și shorii, cu toți finii și cumetrii lor. Împreună suntem o forță, împreună până la capăt!”, spun moldovenii.

Pe pagina evenimentului de mobilizare, organizatorii îndeamnă moldovenii din diaspora să se mobilizeze în grupuri și să organizeze transport pentru protestul din 26 August. În același timp, moldovenii care în august sunt Acasă, sunt îndemnați să iasă la protest. Cei care au nevoi de ajutor pot apela AICI.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!