/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Primarul comunei Trușeni, în arest preventiv. De ce este bănuit edilul

missing
16 august 2018, ora 17:43

Solicitată de IPN, Anastasia Mihălceanu, ofițer de presă al Procuraturii Anticorupție, a spus că magistrații Curții de Apel au admis demersul procurorilor, care au cerut anularea hotărârii primei instanțe de prelungire a arestului la domiciliu pentru edilul de Trușeni pentru încă 30 de zile.

Mai mulți suspecți, printre care și primarul de Trușeni, Ion Apostol, dar și președintele întovărășirii pomicole din localitate, au fost reținuți la 13 iunie. Investigația a început în luna ianuarie anul curent. Potrivit materialelor cauzei, terenurile erau vândute cu sume de până la 10 000 de euro, tranzacțiile fiind legalizate prin falsificarea mai multor documente.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram