/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Protest la Chișinău, festival la Cimișlia. Pe 26 august va avea loc Festivalul Național al Strugurelui

16 august 2018, ora 16:36

Festivalul este organizat de Consiliul raional Cimișlia în parteneriat cu Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului și Asociaţia Producătorilor şi Exportatorilor Strugurilor din Moldova. Potrivit organizatorilor, la eveniment se vor reuni producătorii de struguri din țară, exportatorii, savanții din domeniu, dar și producătorii de ambalaje și material săditor viticol, în scopul inițierii și stabilirii unor relații de parteneriat, consolidării eforturilor în vederea extinderii afacerilor și identificarea noilor pieți de desfacere.

Producătorii de struguri pentru masă din Moldova vor fi prezenți la festival cu cele mai valoroase soiuri de struguri, produși pe podgoriile însorite ale plaiului moldav, care au calități dietetice și gustative deosebite.

În cadrul evenimentului vor fi organizate expoziții și degustări a strugurilor, vizitatorllor fiindu-le pregătit și un vast program artistic.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram