/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Ceartă cu final tragic la Râșcani. Un bărbat a murit după ce a fost împușcat de trei ori

missing
18 august 2018, ora 12:54

Potrivit, ofițerului de presă al IP Râșcani, Lilia Harea, la terasa din preajma casei de cultură din oraşul Râşcani se aflau doi bărbaţi cu vârstele de 39 şi 45 de ani, la care s-au apropiat alţi doi bărbaţi cu vârstele 36 şi 28 de ani. Unul din bărbați avea cu el o geantă. La un moment dat între doi bărbaţi s-a iscat o ceartă. Ca urmare bărbatul de 28 de ani a scos din geantă o armă de foc şi efectuat trei împuşcături.

Astfel, un bărbat de 39 de ani a murit la fața locului. Suspecții au fugit de la fața locului.

La scurt timp, unul dintre suspecți a fost reținut pentru 72 de ore. În prezent, poliția întreprind măsuri pentru identificarea celui de-al doilea suspect. Organul de anchetă a deschis o cauză penală, iar bănuiții riscă de la 10 la 15 ani. Harea a precizat că ambii suspecți au antecedente penale.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram