/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Chievo - Juventus 2-3. Final nebun la Verona, la debutul lui Cristiano Ronaldo

19 august 2018, ora 12:25

Juventus a deschis scorul foarte rapid, în minutul 3, la șutul lui Khedira, din interiorul careului. Stepinski a egalat cu o lovitură de cap (38), iar 1-1 a fost și scorul pauzei.

Giaccherini a adus-o pe Chievo în avantaj în minutul 56, când a transformat cu mare siguranță un penalty pe care tot el l-a obținut. Juventus a egalat la 2 prin autogolul lui Bani, care a deviat în propria poartă după ce Bonucci a relaut cu capul o centrare dintr-un corner.

Cea mai mare ocazie a lui Cristiano Ronaldo a venit două minute mai târziu, când șutul său din lovitură liberă a fost respins în față de portarul Sorrentino, iar Mandzukic nu a putut reacționa îndeajuns de rapid pentru a relua în plasă.

Finalul a oferit și cea mai controversată fază: Cristiano Ronaldo a atins mingea cu mâna, înainte să lovească portarul și ca Mandzukic să trimită mingea în poartă. Inițial, tehnologia goal line a indicat gol, dar s-a solicitat și intervenția arbitrajului video, unde s-a constatat infracțiunea fostului jucător de la Real Madrid și reușita nu a fost validată.

În al treilea minut de prelungiri a venit și golul victoriei torineze, când Bernardeschi a punctat cu o reluare din apropiere.

După primul meci oficial din Italia, Cristiano Ronaldo rămâne fără gol marcat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram