Juventus a avut emoții serioase la primul meci al noului sezon din Serie A, care a reprezentat și debutul oficial al lui Cristiano Ronaldo în tricoul campioanei Italiei. 3-2 a fost scorul pentru "Bătrâna Doamnă", la capătul unui meci cu două întoarceri de scor, scrie digisport.ro.

Juventus a deschis scorul foarte rapid, în minutul 3, la șutul lui Khedira, din interiorul careului. Stepinski a egalat cu o lovitură de cap (38), iar 1-1 a fost și scorul pauzei.

Giaccherini a adus-o pe Chievo în avantaj în minutul 56, când a transformat cu mare siguranță un penalty pe care tot el l-a obținut. Juventus a egalat la 2 prin autogolul lui Bani, care a deviat în propria poartă după ce Bonucci a relaut cu capul o centrare dintr-un corner.

Cea mai mare ocazie a lui Cristiano Ronaldo a venit două minute mai târziu, când șutul său din lovitură liberă a fost respins în față de portarul Sorrentino, iar Mandzukic nu a putut reacționa îndeajuns de rapid pentru a relua în plasă.

Finalul a oferit și cea mai controversată fază: Cristiano Ronaldo a atins mingea cu mâna, înainte să lovească portarul și ca Mandzukic să trimită mingea în poartă. Inițial, tehnologia goal line a indicat gol, dar s-a solicitat și intervenția arbitrajului video, unde s-a constatat infracțiunea fostului jucător de la Real Madrid și reușita nu a fost validată.

În al treilea minut de prelungiri a venit și golul victoriei torineze, când Bernardeschi a punctat cu o reluare din apropiere.

După primul meci oficial din Italia, Cristiano Ronaldo rămâne fără gol marcat.