/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Un jurnalist a fost agresat în timpul manifestației din Ialoveni

19 august 2018, ora 21:27

Din video vedem manifestația organizată împotriva Mișcării de Rezistență ACUM și auzim cum jurnalistul se adresează unui participant întrebându-l cine este, acesta i-a răspuns să-și „cate de treabă”, ulterior jurnalistul spune că reprezintă presa și că își face meseria, însă i se indică să plece.

Ulterior același bărbat s-a îndepărtat, dar apoi văzând că jurnalistul este în apropiere și filmează în continuare i-a spus să se ducă și apoi se vede cum l-a lovit. Participantul la manifestație a fost luat la o parte de alți participanți și dus mai încolo.

Când jurnalistul, Nicolae Josan, s-a adresat poliției că a fost agresat și a arătat și persoana în cauză polițistul i-a spus să se adrese și ulterior vor lua măsuri. Din imagini se vede cum acesta a răspuns după ce jurnalistul și-a repetat solicitarea de câteva ori.

Fiica jurnalistului a postat un mesaj în care solicită ajutorul pentru a identifica bărbatul care l-a agresat pe tatăl ei. „L-au agresat pe tata – Nicolae Josan, director, Revista ACASĂ. Poliția de buzunar se face că plouă. Ajutați-ne să identificăm susținătorul PD care lovește în presa independentă. Sper ca, măcar acum, să văd solidaritatea presei și a celor ce zic că luptă pentru valori democratice. Solicit procuraturii generale și instituțiilor abilitate să se autosesizeze și să se deschidă dosar penal. Jos mâinile de pe presa independentă!”, a scris fata în descrierea imaginile video de mai jos:

Precizăm că la Ialoveni simultan au avut loc două manifestații. Una organizată de Mișcarea de Rezistență ACUM și una de adversarii politicianului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram