Accident cu implicarea a trei mașini în centrul Capitalei. Două mașini s-au tamponat, iar a treia a fost lovită în timp ce staționa. Accidentul a avut loc la intersecția străzilor Șciusev și Bulgară în după amiaza zilei de luni.

Potrivit poliției, un automobil de model Ford s-a ciocnit de un Renault. „În urma coeziunii, automobilul de model Ford a fost proiectat într-un pilon electric, iar de model Renault a fost proiectat într-un alt automobil care era parcat pe marginea carosabilului”, a declarat Natalia Stati, ofiţer de presă Poliţia Capitalei.

În urma accidentului o adolescentă de 17 ani, care se afla în mașina de model Ford, condusă de un șofer de 25 de ani, a fost transportată la Institutul Mamei și Copilului pentru îngrijiri medicale.

Preliminar, vinovat de comiterea accidentului ar fi un bărbat de 55 de ani care se afla la volanul Renault și care se deplasa pe strada Bulgară care nu ar fi cedat trecerea automobilului Ford care se deplasa pe strada Sciusev, drum cu prioritate.

Șoferul care va fi găsit vinovat riscă o amendă de 1500 de lei și șase puncte de penalizare dacă leziunile suferite de tânără sunt ușoare. Dacă acestea vor fi medii sau grave atunci va fi pornită o cauză penală pe marginea accidentului dat.

Foto: moldova9.com

Foto: moldova9.com

Foto: moldova9.com

Foto: moldova9.com

Foto: moldova9.com

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!