/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Țara europeană cu 840 de poduri gata să se prăbușească

20 august 2018, ora 18:48

Un audit realizat la cererea guvernului de la Paris arată că 840 de poduri sunt într-o stare avansată de degradare și riscă să se prăbușească. Lipsa banilor şi personalul de întreţinere insuficient sunt principalele cauze pentru care s-a ajuns în această situaţie, arată raportul respectiv.

Potrivit aceluiaşi document, 12.000 de poduri se află în administrarea autorităților centrale. Peste 30% dintre ele au nevoie de reparații.

Probleme serioase sunt şi în Marea Britanie, unde 3.500 de poduri trebuie reparate. Este o creştere de aproape 50% faţă de anul 2015, iar costul operaţiunilor s-ar ridica la un miliard de lire sterline.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram