/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Dodon a anunțat că deschiderea oficială a Președinției se amână. De ce

22 august 2018, ora 17:15

Șeful statului a scris că a discutat cu diplomatul și despre reparația clădirii prezidențiale care este efectuată cu suportul guvernului Turciei. „Am remarcat cu satisfacție că lucrările se desfășoară conform graficului stabilit. Respectiv, pe data de 27 august, așa cum a fost promis, reconstrucția capitală va fi finalizată, urmând să fie efectuate doar câteva detalii tehnice, inclusiv dotarea întregii clădiri prezidențiale cu mobilă, de asemenea finanțată de partea turcă”, a scris Dodon, anunțând însă că deschiderea din 27 se amână.

„Deschiderea oficială a instituției prezidențiale va avea loc în cadrul vizitei oficiale a Președintelui Turciei, Recep Tayyip Erdoğan, preconizată pentru luna septembrie-octombrie”, a precizat Dodon.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram