/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Fără minivacanță! Săptămâna viitoare policlinicile vor activa în regim obișnuit

missing
22 august 2018, ora 18:02

Solicitată de IPN, ofițerul de presă al Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Cristina Stratulat, a declarat că în zilele de 28, 29 şi 30 august vor lucra atât medicii de familie, cât și specialiștii. De asemenea, în regim obișnuit vor activa și spitalele, și alte instituții medicale.

La începutul acestei săptămâni, Guvernul a declarat libere zilele de 28, 29 şi 30 august curent, cu recuperare în sâmbetele de 8 septembrie, 29 septembrie și 20 octombrie. Astfel, începând cu sâmbătă și duminică, și cu 27 și 31 august, care sunt zile de sărbătoare nelucrătoare, bugetarii vor avea o vacanță de nouă zile, de pe 25 august până pe 2 septembrie. Unele instituții de stat au anunțat însă că vor activa pe 28, 29 şi 30 august.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram