Accident grav în raionul Ștefan Vodă. Trei persoane au murit, iar alți 13 au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce un autocar de pe ruta Chişinău- Zatoca cu 41 de pasageri la bord s-a tamponat cu un tractor de model MTZ și cu un automobil de model Peugeot în care se deplasau trei persoane inclusiv și un minor.

La fața locului au intervenit salvatorii din Ștefan Vodă în comun cu pompierii din Căușeni. În urma impactului angajații IGSU au evacuat pasagerii din autocar de rută Setra, dar și au efectuat lucrările de descarcerare pentru deblocarea unui pasager traumat, care a fost transportat în mod de urgență la spitalul raional Ștefan Vodă.

Totodată, salvatorii au extras cadavrele a trei persoane, care au decedat pe loc. Două persoane care și-au pierdut viața se aflau în autoturismul de model Peugeot și o persoană din microbuzul de rută de model Setra.

În urma accidentului au avut de suferit 13 persoane, care au suportat diferite traumatisme, iar un minor, care se afla în mașina de model Peugeot este internat la terapie intensivă după ce a suportat traumatisme grave.

Toate circumstanțele accidentului rutier urmează să fie stabilite de organele de drept.