Filip a vizitat la spital victimele accidentului din Ștefan Vodă soldat cu trei morți. Potrivit unui comunicat al Guvernului, Premierul a discutat cu pacienții, pe care i-a întrebat dacă primesc asistența necesară. În accident au fost rănite 19 persoane, dintre care șase rămân internate în spitalul din Ștefan Vodă.

Directorul spitalului a menționat că spitalul dispune de toate medicamentele, consumabilele și echipamentele necesare pentru tratamentul celor internați.

Dintre cei șase pacienți internați, rămâne în stare gravă copilul de patru ani care și-a pierdut ambii părinți în accident. Premierul a cerut ministrului Sănătății, Muncii și protecției Sociale să acorde asistența necesară acestuia și să monitorizeze în continuare starea pacienților.

Noaptea trecută, în jurul orei 1.30, un autocar de pe ruta Chişinău – Zatoka, cu 41 de pasageri la bord, s-a ciocnit violent cu un tractor și cu un automobil în care se aflau trei persoane, inclusiv un minor. În urma impactului, trei oameni au murit, iar 19 au fost răniți.

Circumstanțele producerii accidentului urmează să fie stabilite de poliție.