/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/FOTO/ Acțiune de PR? Filip a vizitat victimele accidentului din Ștefan Vodă soldat cu trei morți

missing
22 august 2018, ora 17:38

Directorul spitalului a menționat că spitalul dispune de toate medicamentele, consumabilele și echipamentele necesare pentru tratamentul celor internați.

Dintre cei șase pacienți internați, rămâne în stare gravă copilul de patru ani care și-a pierdut ambii părinți în accident. Premierul a cerut ministrului Sănătății, Muncii și protecției Sociale să acorde asistența necesară acestuia și să monitorizeze în continuare starea pacienților.

Noaptea trecută, în jurul orei 1.30, un autocar de pe ruta Chişinău – Zatoka, cu 41 de pasageri la bord, s-a ciocnit violent cu un tractor și cu un automobil în care se aflau trei persoane, inclusiv un minor. În urma impactului, trei oameni au murit, iar 19 au fost răniți.

Circumstanțele producerii accidentului urmează să fie stabilite de poliție.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram